Pelinavaus on pulkassa!

autossaLoppuunmyydyt Villimpi Pohjola -omakustanteet niputtava uusintapainos Pelinavaus on vihdoin kasassa. 160-sivuinen järkäles on paraikaa oikoluettavana. Järjestys on nyt täysin remiksattu, siten että kirja tukee paremmin tulevia juonikuvioita. Pelinavaus päättyy siihen mistä Kypsyyskoe alkaa, mutta toivon mukaan toimii omana opuksenaan aivan yhtä hyvin.

Editointityö oli sinällään tavallista tuskallisempi, sillä kyseessä on kuitenkin strippejä aikaväliltä 2005–2013. Vaikka päällimmäisenä tunteena oli suuri nolostelu ja häpeä, oli myös positiivista huomata missä kehitystä on vuosien varrella tapahtunut (ja missä jäänyt tapahtumatta). Vanhan materiaalin läpikäyminen oli sinänsä myös terapeuttista – sain vahvistuksen sille, että strippisarjan kehityssuunta on oikea, ja tuskin maltan odottaa että saan seuraavan oikeasti uuden albumin teille luettavaksi. :) Taittoa on jo aloitettu, ehkä saan sen kasaan jo vuoden päähän?

Pelinavaukseen tuli askarreltua joka tapauksessa kansien ja etulehtien lisäksi kymmenkunta uutta sivua, jonka lisäksi mukana on parisenkymmentä strippiä jotka ovat ilmestyneet vain Aamulehdessä. Mukana pitäisi siis olla vähän jokaiselle jotain. Kuten aiemmin jo VP:n Facebook-sivuilla mainostin, ennakkotilauksia otetaan vastaan, joten paiskatkaa sähköpostilla tai vaihtoehtoisesti suunnatkaa suoraan Arktisen Banaanin verkkokauppaan. Huomatkaa, että todellinen sivumäärä on sen 160, toisin kuin verkkokaupassa mainostetaan. Meikäläisen kautta kirja tekee 18 € (+ postikulut 5 €, tarvittaessa).

Siinä kaiketi tärkeimmät. Kiitokset tähän astisista ennakkotilauksista, muistakaa, että piperrän omistuspiirrokset kaikkiin meikäläisen kautta tilattuihin kirjoihin, joten muistakaa esittää toiveitanne tilausten yhteydessä edelleen. ;) Kiitokset myös uusille VP:n uusille FB-kavereille, määrä on noussut kohisten.

Mutta nyt takaisin Perkeroksen pariin, palataan! ->