Hyviä ja huonoja uutisia (part II)

vp_pelinavausAlunperin oli tavoitteena lepuuttaa aivoja välipäivät, mutta kun kerta byroolle jouduttiin ("#%€), postailen tässä samalla infoa tulevista kuvioista. The good news: Kauan kaipailtu uusintapainos Villimmän Pohjolan 1–2-osista etenee tasaisen tappavaan tahtiin ja ilmestyy Tampere kuplii -festareille maaliskuussa. Myös sivumäärää nostettiin 160 sivuun, joten pakettiin mahtuu kaavailtua enemmän uutta matskua, eikä vanhoista kirjoista tarvitse karsia niin paljon kuin pelkäsin. Tavoitteena on toki tehdä onnistunut, hyvin luistava kirja, joten ihan kaikkia vanhoja aivopieruja en mukaan kelpuuta.

Asiaan liittyen vinkkaankin, että Shimo Suntila on vastikään rustaillut arvostelut VP:n ensimmäisestä, toisesta ja kolmannesta albumista.

Huonot uutiset koskevat Perkerosta, eli kovasta kiristäni huolimatta mun on todettava että kirja ei tule ennättämään Tampere kuplii -festareille. Prosessi on viivästynyt henkilökohtaisista syistä, ja nyt aikataulu menisi liian tiukaksi painoon varattavan ajan takia. En halua juosten kusta loppurutistusta, vaikka tilanne aika saatanasti harmittaakin (Tampere kuplii 2013 on ollut tavoitteena viimeiset 1,5 vuotta). Toisaalta kirjaa on hauduteltu jo vuodesta 2006, joten haluan että se saa ansaitsemansa viimeistelyn... Laitan keväämmällä lisäinfoa heti kun tiedän uuden julkaisupäivämäärän.

Loppuun vielä VP-strippi näin uuden vuoden kunniaksi. Nyt vaikenen.

shakira