Painotuoretta Pohjolaa

Uusi lapsus on vihdoin ulostautunut painosta ja saan huokaista helpotuksesta – ihan soma pakettihan sieltä pullahti. :) Pahoittelen köpöjä reprokuvia, mutta halusin laittaa kuvat kiertoon hetimiten. 88-sivuinen Villimpi Pohjola: Kypsyyskoe on tietääkseni jo putiikeissakin, joten tiedustelkaa ihmeessä lähimmästä kirjakaupastanne. Meikäläisenkin kautta sitä toki saa, tilaan sitä pienen erän Arktiselta Banaanilta. Kirjan hinta on 18 € (+ postikulut 4 €). Vaihtoehtoisesti opuksen voi myös noukkia Kaiku-kollektiivimme työhuoneelta Tampereen keskustasta.

Paiskatkaa siis sähköpostilla tai laittakaa viestiä palautelomakkeen kautta jos kirjaa kaipailette. :) Mikäli opus tulee lahjaksi, muistakaa ilmoittaa kenelle kirjan omistan, muuten raapustan siihen automaattisesti omistuspiirroksen tilaajan nimiin.

Turun seudulla liikuskeleville haluan vielä vinkata, että olemme Maria Björklundin kanssa Turun Sarjakuvakaupassa perjantaina 1.4. (tämä ei ole aprillipila) tuhertelemassa kello 17 eteenpäin, sekä juhlimassa Marian Kaksin-näyttelyn avajaisia. Kello 19 aikoihin suuntaamme Cosmic Comic Cafe'hen potkaisemaan Villimpi Pohjola -originaalinäyttelyn käyntiin. Tervetuloa siis!

Tampereella juhlitaan julkkareita sitten Tampere kupliissa, mutta niistä ehtinen spämmäämään vielä enemmän. :) Nyt ei auta muu kuin odottaa jännäkakat pöksyissä millainen kirjan vastaanotto on... toivottavasti tykkäätte, tämän enempää sen sisällöstä en hiisku. ;)

SuomeksiJP Ahonen