Villimpi Pohjola netissä ja kännyssä

Villimpi Pohjola on nyt osa Epuuk.comin kasvavaa sarjakuva-rosteria, johon kuuluu sekä kotimaista että ulkomaista sarjakuvaa. Tamperelainen yritys julkaisee teoksia sähköisesti sekä kotikoneelle että kännykkään, tipotellen viikottain tai kokonaisina tekeleinä. Tovin tuumittuamme päätimme alkaa arkistoimaan VP:tä digitaaliseen muotoon: strippi ilmestyy siis kahdesti viikossa ja tallentuu kolmen kuukauden (n. 27–30 stripin) kokoelmiksi.

Epuukin kautta julkaistavat stripit kokoavat täten VP-tuotantoa vuosien varrelta, sekä tähän astisista julkaisuista että Aamulehden sivuilta. Painotan, etteivät arkistot noudata suoranaisesti samaa kaavaa kuin Villimpi Pohjola -albumit. Jonkun verran toivotaan aina vanhempaakin tuotantoa (alkuperäisiä mustavalkoisia strippejä), joten kenties saatan ympätä niitä tuonne väliin. Mutta pitää nyt vielä hieman miettiä... mieluusti hävittäisin ne maan päältä täysin. :D No, kai tämä viestii jonkinlaisesta kehittymisestä...

Mutta lyhykäisyydessään: Jos postiluukustanne ei kolahda Aamulehti joka sunnuntai-aamu (ei sillä että sitä tulisi meillekään), saa Villimmän Pohjolan nyt myös maanantaisin ja perjantaisin suoraan luuriin tai koneelle. Suora linkki tässä. Muistutan myös VP:n Facebook-ryhmästä, jonne postailen silloin tällöin materiaalia ja turisen niitä näitä. Kehitteillä on myös uusi VP-paita, mutta siitä lisää naamakirjassa ja täällä toivottavasti jo piakkoin.

SuomeksiJP Ahonen