Tampereen kirjamessut 12.-14.2.

Tänä viikonloppuna järjestetään Tampereen kirjamessut Pirkkahallissa (eli Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa). Luvassa on monimuotoista ohjelmaa aina perjantai-aamusta sunnuntai-iltaan erinäisten haastatteluiden, paneelien ja visailujenkin muodossa. Lisäksi tarjolla on tietysti kilokaupalla kirjallisuutta, jota tursunnee lukuisilta myyntipöydiltä...

Tämä on ensimmäinen kerta kun otan itse osaa kekkereihin, joten on ihan mielenkiintoista nähdä mitä paikan päällä on luvassa. Päivystän kolleegoiden kanssa Sarjakuvan Toivon myyntipöydän liepeillä (paikka D 555) sekä perjantaina että lauantaina, joten tulkaa moikkaamaan jos pääsette paikalle. Menossa mukana on tiettävästi ainakin Ville Ranta, Milla Paloniemi, Kaisa Leka, yms. sekä tietenkin Ester Pärbergin tarinoista tutut KP Alare, Markus Tynskä ja Jouni Nummela.

Ja perjantaina olemme itse asiassa Jounin kanssa parissakin ohjelmanumerossa mukana:

- 15.30 on luvassa haastattelu Ester Pärbergin tarinoista Kupla-lavalla (haastattelijana Jyrki Vainio).

- 17.00 Sami Hintsasen vetämä Kysymyksiä ja komediaa -visailu (mitä se sitten tarkoittaneekaan) Linna-lavalla.

Lisäksi luvassa on monia mielenkiintoisia tilaisuuksia – lähinnä julkistuksia ja haastatteluita, joihin yritän päästä korviani höristelemään. Alkuvuosi on lähtenyt melkoisessa kiireessä käyntiin, joten tuntuu luksukselta päästä pois työhuoneelta, nähdä kavereita ja tavata lukijoita. :) Olettaisin että viikonloppuna ei ole yhtä kiirus kuin Tampere kupliissa tai Sarjisfestareilla, joten toivon että Pirkkahallissa ehtii hieman turisemaankin.

Mutta duuneista ja kiireistä enemmän seuraavassa päivittelyssä, nähdään viikonloppuna! ;)

SuomeksiJP Ahonen