Terveisiä painosta

perkkis1 No nyt voinee huokaista. Perkeros saapui tänään postista, ja pakko todeta että paino teki huikeaa duunia. Sekä tummat että vaaleat sivut, murretut ja kirkkaammat väripaletit, kaikki toistuvat omaan silmään niin hyvin kuin näillä papereilla voi. Olo on vähintäänkin epätodellinen, sillä täyspitkän sarjakuva-albumin tekeminen on ollut haaveena ihan nuoresta kossista lähtien. Kipinä taisi tarttua joskus luettuani Jeff Smithin Luupäät-albumeita. Tietty olisi voinut kokeilla onneaan jollain hieman lyhyemmällä ja helpommalla kokonaisuudella, mutta menkööt nyt näin. :P Mikä parasta, pääsimme toteuttamaan tämän yhteistuumin lapsuudenystäväni KP:n kanssa.

Kiitokset kaikille kirjan ennakkoon tilanneille! Paketit tulivat hieman jälkijunassa, joten pientä viivästystä toimituksen kanssa saattaa tulla, mutta koitan saada paketit mahdollisimman liukkaasti postiin. Edelleen saa pistää tilauksia tulemaan, mieluusti sähköpostitse tai oheista tilauslomaketta käyttäen: www.perkeros.com/ennakkotilaukset Kirjat ovat myös saatavilla hyvin varustelluista kirjakaupoista (mm. Turun Sarjakuvakauppa ja Akateeminen kirjakauppa), kyselkää jos ei löydy hyllystä. ;) Perkeroksen eka arvostelu puolestaan löytyy Routakoto.com:sta.

perkkis2

Ja muistuttelen vielä että viikonloppuna on Helsingin sarjakuvafestivaalit, joten tervetuloa moikkaamaan Lasipalatsin aukiolle. Päivystän Kumioravan myyntipöydän äärellä. Perjantaina 6.9. on haastattelu klo 18 mbarin lavalla, joten tervetuloa kuuntelemaan jutustelua Perkeroksen tiimoilta, mikäli innostaa. Haastattelijana toimii sarjakuvan & musiikin moniottelija Kivi Larmola.

perkkis3

Huhhuh, sanon ma. Melko loistavat fiilikset kyllä nyt. Pahoittelen huonolaatuisia räpsyjä, mutta halusin todistusaineiston eteenpäin mahdollisimman pian. :) Nähdään festareilla!