Ennakkotilauksia otetaan vastaan!

perkeros_mainos Ilolla ilmoittelen, että Perkeros on vihdoin kasassa ja paraikaa painon hellässä huomassa. Sain viime viikolla muutamasta sivusta kromaliinivedokset, ja mikäli paino pääsee kutakuinkin samaan lopputulokseen, olen helvetin tyytyväinen mies. Kuumottavasta loppukiristä huolimatta saimme pidettyä itsemme aikataulussa, ja kirja saapuu sopivasti Helsingin sarjakuvafestivaaleille. Mikäli olette maisemissa 6.–8.9.2013, tervetuloa moikkaamaan! Majailen tuttuun tapaan Kumioravan poikain kanssa myyntiteltassa. Perjantaina 6.9. on haastis Perkeroksen tiimoilta klo 18 mbarin lavalla.

Kirja saapuu WSOY:n varastoon kuunvaihteessa, joten sitä saa kysellä nettikirja- ja kivijalkakaupoista jo parin viikon sisään. Meikäläiseltä sitä saa tuttuun tapaan myös tilata omistuspiirroksella tuunattuna, mikäli innostaa. Hinta on 28 € + mahdolliset postikulut 7 €, ja lisäinfoa löytyy Perkeroksen nettisivuilta.

Kukaan ei varmaan odota kirjaa yhtä innokkaasti kuin meikäläinen, sillä projektia on hauduteltu KP:n kanssa jo vuodesta 2006 alkaen. Tarina ja teemat ovat muuttaneet muotoaan vuoden varrella huimasti, mutta onneksi parempaan suuntaan. Perkeroksen kanssa koin pitkästä aikaa samanlaisia fiiliksiä kuin joskus 16-vuotiaana, kun vielä huomasi kehittyvänsä piirtäjänä päivittäin. Materiaalia on ensinnäkin niin perkeleesti (192 sivua), että välillä sivuja editoidessa ihmetteli milloin ja miten olen jotkut kohtaukset piirtänyt.

01perkeros

Rehellisyyden nimissä on kuitenkin myönnettävä, että vaikka olen innoissani kirjan valmistumisesta, samalla myös pelkään vastaanottoa. Olen pistänyt itseni likoon sydänjuuria myöten Perkeroksen kanssa, joten toki sitä toivoo että muutkin saavat kirjasta jotain irti.

Mutta lässytykset sikseen. Pitäkää peukut edelleen pystyssä ja sormet ristissä että kaikki menee painossa suunnitelmien mukaan. Tuutatkaa ennakkotilauksia tulemaan mikäli innostaa (muistakaa kuvatoiveet) ja tutustukaa kirjan esittelysivuihin ja FB-sivuihin, jos Perkeros ei ole ennalta tuttu. Ollaan kuulolla!