Tampere kuplii 8—10.4.

Tänä viikonloppuna Tampereella taas kuplitaan! Finlaysonin alue täyttyy jälleen värikkäästä cosplay-massasta, mutta kyllä siellä uumenista löytyy ihan oikeatakin sarjakuvameininkiä. ;) Koko viikonlopulle on luvassa runsaasti meininkiä: paneeleita, julkistamisia, haastatteluja, myyntipöytiä, et cetera. Ohessa aikataulut sekä lauantaille ja sunnuntaille. Iltaohjelmaakin on runsaasti. Perjantaina pitänee harrastaa bar-hoppingia ja ehtiä sekä Suuren Kurpitsan 30-v.-kemuihin Telakalle sekä Fingerporijazzeihin Plevnaan. Lauantaina on tiedossa Sarjisbileet maan alla Dorkassa.

Iltariennot huomioon ottaen onkin varsin kätevää että uuden Villimpi Pohjola -kirjan julkkaritilaisuus on sunnuntaina. :) Kökötän Vesa Kataiston piinapenkissä klo 12 alkaen Werstaan konferenssisalissa, joten tervetuloa vain. Naurut ja myötähäpeän tunne taattu. ;) Tilaisuuden jälkeen signeeraan Arktisen Banaanin pöydän äärellä.

Muutoin olemme Kumioravan poikain kanssa tiiviisti myyntipöydän äärellä, joten tervetuloa piipahtamaan. Kumppareilta tulee useampi uljas kirja parahiksi painosta, mm. Samsonin Musta hevonen, Pieter de Poorteren Hitlerin poika sekä pakko-ostos the Perry Bible Fellowship Almanakka(!). Muistakaa myös Kumioravan tekijöiden haastattelut lauantaina, Samson ja Jaana Suorsa ovat Werstaan auditoriossa 11–12 välillä.

Mutta jees, siinäpä kaiketi kaikki oleellisimmat. :) Nähdään viikonloppuna!

SuomeksiJP Ahonen