Helsingin sarjisfestarit / SDCC-lisäys

Kiitoksia kaikille Helsingin sarjisfestareilla taannoin käyneille! Tällä kertaa pöytä oli tosiaan "isompien poikien puolella" Gloriassa ja ikävä kyllä kiireiden takia en ehtinyt tutustumaan laisinkaan G18 tarjontaan... Mukaan tarttui jo Gloriastakin aika paljon kamaa, joten lienee ollut meikäläisen lompakon pelastus, etten ehtinyt Pienlehtitaivaaseen. Mutta tosiaan kiitos kaikille pöydän äärellä piipahtaneille, oli taas kiva turista ja vaihtaa ajatuksia. En ole saanut vielä päivitettyä Daily Heron nettikauppaa, mutta tosiaan joitain Flight-alppareita on vielä tallella (vol. 2–5). Niitä voi tiedustella vaikka sähköpostitse.

Bonuksena vielä joitain Marjaanan kuvia taannoiselta San Diegon reissulta. Pahoittelut että viestitys on kestänyt ja kestänyt.

Flight-possen pöytä.

Johane Matten (selin vasemmalla) faneja saapui jos jonkinlaisissa vaatetuksissa.

 

Tavallista messuväkeä.

 

Signeeraamassa Ape Entertainmentin pöydässä vaihteeksi.

 

Scott signeeraa. Flight-antologiasarjan porukkaa oli paikalla niin paljon, että uudet kirjanomistajat saivat todella makeita ja välillä aika kekseliäitäkin omistuskirjoituksia.

 

Suurin osa pöydän takana hääränneestä sakista. Vasemmalta oikealle: Rodolphe, Reagan, Johane, JP, Amy, Flo, Kazu, Kean, Eric, Phil ja Khang. Kuvasta uupuu tietty mm. Bannister, RichardScott, Tony, Steve, Pat ja tietenkin Tim ja Sunni. Kiitos Debbie Hueylle yhteiskuvasta!