Villimpi Pohjola: Valomerkki

valomerkki1Uusi Villimpi Pohjola: Valomerkki -kokoelma on saapunut! Sain vastikään myyntikappaleet byroolle, joten voitte odotella tilauksianne tällä viikolla (siis heti kun saan rustattua omistukset opuksiin… näissä voi mennä tovi!). Vielä kerran nöyrimmät kiitokset tähän astisista tilauksista ja kärsivällisyydestänne.

valomerkki

Mikäli liikutte Tampereen Tapahtumien yössä torstaina 6.8., tervetuloa moikkaamaan Hämeenkatu 18:n Suomalaiseen kirjakauppaan (klo 19) tai Akateemiseen kirjakauppaan (klo 20). Signeeraan uusia ja vanhoja opuksia kollegojen kanssa. Ensi viikolla samaista tapahtumaa vietetään Turussa, mutta niistä aikatauluista vielä myöhemmin lisää.

Hain tänään painosta myös nämä Valomerkki-albumin takakannesta teettämäni 50 x 50 cm:n printit, joita on siis 20 kappaleen rajallinen, signeerattu ja numeroitu erä. Tuuppaan tekeleet verkkokauppaan myyntiin heti jahka ehdin täydentämään sinne infot, mutta tähän hätään koitan vain kiiruhtaa kaikki tilauksenne postiin!

valomerkki2 valomerkki3valomerkki4

Nyt kun vielä muistan, kiitokset myös kaikista niistä viesteistä, joita osa teistä liitti tilauksiin mukaan. Tuntuu edelleen surrealistiselta, että meikäläisen sarjakuvat voivat vaikuttaa ihmisten arkeen tällä tavoin. Osa teksteistänne pisti aidosti nöyräksi ja mietteliääksi, ja musta tuntuu että mun tulee jossain vaiheessa purkaa ajatuksia tänne blogiinkin (for what it's worth). Näin lyhykäisyydessään – ja sen kummemmin yksityiskohtiin menemättä – mä olen todella otettu siitä, että mun tekeleet voivat toimia pakokeinona, antaa vertaistukea ja jopa syventää parisuhteita.

Mut nyt uhkaa mennä turhan diipiksi, joten palataan taas ja nähdään Tapahtumien yössä!