Villimpi Pohjola 2 loppusuoralla

Sen verran mainontaa tähän väliin, että Villimpi Pohjola 2 -albumin tuhannen kipaleen painos alkaa olla loppusuoralla (n. 100 kpl jäljellä). Suosittelen hankkimaan 100-sivuisen läpyskäisen nyt kun niitä vielä on, ettei käy kuin VP 1:n kanssa. ;) Sen perään kysellään kovasti, ja koitan junailla jotain asian eteen. Ilmoittelen miten asiat etenevät. Kiitos kärsivällisyydestänne!

VP 2 -kirjat lähtevät kaikki meikäläisen kautta, joten jos haluatte omistaa albumin vaikkapa ystävälle, sukulaiselle tai salarakkaalle, muistakaa mainita asiasta tilauksen yhteydessä! Jos haluatte kirjan pukin konttiin, tehkää tilauksenne ennen 12.12. joten ehdin varmasti laittaa kirjat ajoissa postiin, kiitos!

Tilauksen voitte tehdä laittamalla sähköpostia osoitteeseen jp[at]jpahonen[piste]com tai vaihtoehtoisesti feedback-lomakkeen kautta. Hinta oli 12 € + 5€ postikulut.

Uusi Villimpi Pohjola -albumi on paraikaa tekeillä, mutta siitä enemmän vuodenvaihteessa. Valmista tuotosta voitte odotella tuttuun tapaan Tampere kuplii -tapahtumaan.

Voimia kaikille marraskuun loskapaskakeleihin! ;)

SuomeksiJP Ahonen