Tampere kuplii aikataulu

Apinan karva ja miehen nahka Tänä viikonloppuna on tosiaan Tampere kuplii -sarjisfestarit, ja ohjelmaa on perjantaista sunnuntaihin. Fablewood-fantasia-antologian Suomen julkkareiden lisäksi julkistetaan festareilla Müeslin kolmas numero. Müeslissä on mukana myös Tom Engström ja M. Jeskanen, joiden tarinoita odotan mielenkiinnolla. Itse kannoin korteni kekoon tarinalla Apinan karva ja miehen nahka, joka on pientä previkkaa myöhemmin julkaistavasta Ester Pärbergin tarinoita -kirjasta. Mutta siitä sitten myöhemmin lisää. :) 

Ilmeisesti Tampere kupliin omat sivut tuottavat hieman hiustenlähtöä, sillä ihmiset tiedustelevat meikäläiseltä mitä ja missä lauantaina 19.4. tapahtuu. Alla omat menot vielä kertaalleen:

  • KLO 11: Bannister (FR) & meikäläinen signeeraamme Flight-antologioita ja muita teoksiamme. Werstaan edusta, Finlayson
  • KLO 13: Piirtopöydältä painoon -luento/paneeli/keskustelu tms, missä esitelmöimme Janne-Matti Keisalan kanssa sarjakuva-albumin syntyprosessista paperilta painoon asti. Vooninki, Finlayson
  • KLO 15: Fablewood-antologian julkkarit JJ Nääsin kanssa, haastattelijana Juho Salo. Pub Höyry, Siperia
  • KLO 16: Bannister & meikäläinen esittelemme kansainvälistä Flight-antologiaa Anna-Kaisa Laineen haastattelemina. Pienlehtitaivas, YO-talo
Paljon sykkimistä siis lauantaiksi, mutta ohjelmanumeroiden välissä sekä Bannisterin että meikäläisen löytää Pienlehtitaivaasta YO-talolta, joten tulkaa ihmeessä kiskaisemaan hihasta! Jos lauantaina ette pääse moikkaamaan, olemme myös sunnuntaina paikalla, Rupriikissa Bukra-kirjakaupan pöydässä hengaamassa. Tervetuloa!