Something wicked this way comes

Lupailin taannoin pistää syksyn mittaan infoa tulevasta sarjakuvaprojektistani. Perkeros on humoristinen viihdesarjakuvaromaani avantgardistisesta metallipumpusta, joka on jumahtanut pahasti entisessä mankelihuoneessa toimivaan bändikämppäänsä. Luonteeltaan albumi muistuttanee Villimmän Pohjolan ja Flight-antologioista tuttujen Kenneth Shuri -tarinoiden ristisiitosta, mikäli nyt johonkin pitää verrata. Mukana on siis ihmissuhdekuvioiden lisäksi ripaus okkultismia ja toimintaa. Summa summarum siis jotain mitä olen odottanut pääseväni tuhertelemaan jo vuosikaudet (jostain syystä VP ei ole oikea formaatti kunnon action-rymistelylle...).

Konsepti sai alkunsa joskus 2006, mutta vasta nyt olen saanut raivattua kalenterista tilaa projektin toteuttamiseen. Toisaalta aika lienee tehnyt proggikselle hyvää, sillä alkuperäiset koesivut näyttävät varsin karuilta verrattuna uusiin tussailtuihin sivuihin. :) Tarina on kässäröity yhteistyössä KP Alaren kanssa, ja täytyy sanoa että en voisi olla onnellisempi. Olemme olleet KP:n kanssa ystäviä ihan naperoista asti, joten pallottelu on mutkatonta. Toivottavasti rento yhteistyö tulee näkymään myös lopullisessa tuotteessa. Kirja pullahtaa pihalle keväällä 2013.

Avasin projektille oman saittinsa, minne olen jo kuluneen vuoden aikana muutamia tuumailuja projektin etenemisestä kirjoitellutkin. Päivittelen sinne jatkossa hieman enemmän materiaalia, esimerkkisivuja jne, kunhan kehtaan laittaa jotain esille. Tarkoituksena on päivitellä ajatuksia lähinnä itselle, mutta toivottavasti jorinoista on iloa tai jopa hyötyä muillekin.

Perkeroksen Facebook-sivuille päivittelen hieman ahkerammalla sykkeellä work-in-progress-sivuja, linkkejä ja muuta hämärää, joten mikäli kiinnostaa seurata kirjan syntyä ahkerammin, klikatkaa itsenne messiin! Lisää infoa ja matskua tulee kyllä, no sweat. :) Toivottakaa vain onnea, puuhaa on vielä ihan %"€&€%#&. ;)