Kiitokset näyttelyssä poikenneille

kervinen Tulee hitusen viiveellä, mutta kiitokset kaikille Perkeros Backstage -näyttelyyn osallistuneille, niin Sarjakuvakeskuksen väelle kuin vieraillekin. Avajaisissa oli huikeasti väkeä, ja sekä vieraskirjaa että bäkkärin seinää oli tehokkaasti sutattu. Vallan mainiota. Olin suustani niin tiiviisti kiinni koko illan, että unohdin tyystin dokumentoida näyttelyä ja tunnelmaa, mutta erityiskiitos Henry Söderlundille ja Jukka Tilukselle näistä muutamista kuvista (ja pahoittelut että toonasin nämä blogia varten!). Jos ette ole törmänneet kavereihin aiemmin, suosittelen poikkeamaan heidän sivuillaan. Näyttely jatkaa keväämmällä matkaansa, mutta siitä saan hiiskua enemmän vasta myöhemmin.

Kuten mainitsin aiemmin, ensi viikonloppuna Tampere kuplii jälleen. Jos satutte olemaan nurkilla, tervetuloa poikkeamaan. Olen paikalla koko viikonlopun myyntipöydän äärellä kirjoja suttaamassa. Mikäli en ole myyntipisteellä, olen todennäköisesti kiinni näissä haastiksissa:

Lauantai 29.3. klo 12.00: Työläistyttöjä, bändipoikia ja muita Tampereen sankareita (auditorio) Sunnuntai 30.3. klo 14.00: Perkeros (auditorio)

Tässäpä tärkeimmät. Ensi viikonloppuna törmäillään siis.

tekijat

closeup

jyrkijajanne