Kiitokset avajaisvieraille!

Kiitokset kaikille 10-vuotisjuhlanäyttelyn avajaisiin osallistuneille sekä tietenkin kahvila Valon henkilökunnalle! Toivottavasti viihdyitte. Itsellä ainakin oli hauskaa, ehkä liiakseltaankin, kun näyttää riittävän kolmen tunnin yöunet. Eiköhän tämä nyt vielä kostaudu päivän mittaan... Tänään jatkuu vielä TR1:n puolella vanhalla tutulla kaavalla myyntipöydän parissa klo 11–17. Tervetuloa nykimään hihasta siis!

Iso osa tauluista on jo varailtu, joten kiitos myös siitä, mahtavaa että tekeleet löytävät omistajansa. Eilen tuli useampaan otteeseen noottia että taulut ovat liian edullisia, mutta järkeilin että tähän hätään lienee oleellisempaa että VP:n henkeen myös opiskelijabudjetilla elävät Kelaparasiitit pystyvät halutessaan nappaamaan jotain itselleen.

Mutta jos edukkaat hinnat kolkuttelevat omatuntoa, olette varsin tervetulleita jeesaamaan mua hankkiutumaan tekeleistäni eroon! :D Hakekaa pois pari VP-paitaa ja läjä Kypsyyskoe-alppareita (valmistujaislahjaksi, äitienpäiväksi, etc), en takuulla pistä hanttin. :)

Ja tosiaan saa originaaleja hankittua näyttelyn ulkopuolisistakin stripeistä. Pistäkää sähköpostilla kyselyä niin tarkistelen löytyykö kyseistä tekelettä vielä arkistoista, jonkun verran niitä on jo mennyt ja osa on myynnissä Sarjakuvakeskuksella Helsingissä. Palataan!