Hyviä ja huonoja uutisia

Kummat ensin? Huonot uutiset tietenkin: Työkiireiden takia joudun ikäväkseni toteamaan että Tampere kuplii -festareille 2013 ei mitä todennäköisimmin ilmesty uutta Villimpi Pohjola -albumia, vaikka niin kaavailin. Aika ei yksinkertaisesti riitä... Suurin osa materiaalista on toki kasassa, mutta aiemmista kokoelmista viisastuneena tiedän miten paljon aikaa ja rahkeita kuluu toimittamiseen, taittamiseen ja lisämateriaalin työstämiseen, enkä kykene irroittautumaan siihen sen ansaitsemallaan pieteetillä tällä hetkellä. Asia harmittaa totta kai ihan mielettömästi, sillä aivotyö on jo aloitettu ja Tampere kuplii on aina ollut mahtava paikka pullauttaa uusi VP pihalle...

MUTTA kauan kaivattu VP 1:n uusintapainos voisi olla mahdollinen... Siihenkin haluaisin tehdä muutamat tviikkaukset, mutta päällisin puolin paketti on jo kasassa. :) Oikeastaan homma riippuu nyt siitä, paljonko ennakkotilauksia ropisee. Laitelkaahan mulle siis viestiä jos kaipailette debyyttialpparia! Formaatti mukailee Kypsyyskoe-albumia, eli opus tulisi tällä kertaa kovissa kansissa.

"Nyt eletään vasta elokuuta 2012, mitä helvettiä se mies oikein laiskottelee?", I hear you ask. No, se liittyy niihin hyviin uutisiin. VP jää ensi kevään julkaisulistalta siksi, koska koitan hillittömällä sykkeellä saada pullautettua päälle 160-sivuista sarjakuvaromaania Tampere kuplii -festeille. :B Byroolla paiskitaan melko pitkää päivää jotta homma saadaan pakettiin, mutta sanotaan näin: En ole eläissäni ollut niin innoissani mistään projektista. Nyt vedetään nupit kaakossa (– "This one goes to 11!") ja tukka putkella. Tämä ei ole mitään mainoshypeä tai muuta hehkutusta, kunhan pidän ihmiset luupissa. Palaan proggiksen tiimoilta pian asiaan, kunhan saan jotain fiksua näytillekin.

Urakkaa on käsittämättömästi, mutta se on onneksi myös palkitsevaa. Mutta mikäli minulla on Sarjisfestareilla neljän desin silmäpussit ja verigreippi-silmät, se johtuu tästä... Laittakaa siis sormet ristiin, peukut pystyyn, neliapilat suuhun ja hierokaa itseänne jäniksenkäpälillä. Taidan tarvita kaiken mahdollisen buustauksen tälle syksylle. ;)

Tällä erää näin. Ollaan kuulolla.