Hyvät joulut et cetera

Tällainen Villimpi Pohjola tuli askarreltua viikonlopun Aamulehteen. Ilmestyy siis sunnuntaina 18. päivä, jos Crom on suopea. :) Pullautan sen nyt kuitenkin jakoon jo tässä vaiheessa, kuten VP:n Facebook-sivuilla jo aiemmin mainostin. Tämänkertaista "strippiä" pääsee tutkailemaan tarkemmin klikkaamalla kuvaa.

Samaan syssyyn mainostan sen verran, että mikäli haluatte tuttuun tapaan VP-albumeita pukinkonttiin, tehkää tilaukset 18.12. mennessä ja ilmoitelkaa samalla kenelle omistuspiirrokset osoitan. Postittelen paketit sitten maanantaina 19. pvä. Sain pienen setin kirjoja takaisin työväenkirjallisuuden päiviltä, joten hyllystä löytyy nyt kymmenkunta VP 2 ja Kypsyyskoe-albumia (VP 2 = 12 + 5 e postitus / Kypsyyskoe = 15 + 5 e postitus). Nopeat syövät siis hitaat, VP 2:n painos on tämän jälkeen finaalissa. :P Kypsyyskoetta saa tietääkseni vielä kirjakaupoista, mutta vanhempien alppareiden uusintapainoksista ei ole edelleenkään tarjolla uutta tietoa, pahoittelut siis...

Loppuvuodelle on luvassa vielä ainakin yksi Puskaradio sekä Kaiku-kollektiiviimme sijoittuva lämmittelysarjis, mutta muutoin karkaan pikkuhiljaa nopeille talviunille. 2012 olisi tarkoitus pakerrella kaikkea jännää. :B Näkyillään taas, adios ja unta palloon!

z z z z ...

SuomeksiJP Ahonen