Helsingin sarjakuvafestivaalit 16–18.9.

Kumioravan ja Daily Heron karavaani starttaa huomenna kohti Helsingin sarjakuvafestivaaleja. Tapahtuma järjestetään tutussa miljöössä Lasipalatsin aukiolla, ja ohjelmaa riittää halki viikonlopun. Luvassa muun muassa sarjakuvamarkkinat uutuusjulkaisuineen, tekijähaastatteluja, paneelikeskusteluja, Pienlehtitaivas, näyttelyitä ympäri kaupungin, työpajoja, kilpailuja, lastenohjelmaa sekä iltaklubeja. Tapahtumaan on (iltaklubeja lukuunottamatta) vapaa pääsy.

Kumpparin pojjaat ja meikäläisen löydätte festivaalin pääteltasta, joka on auki seuraavasti:

Perjantai 16.9. klo 14–20 Lauantai 17.9. klo 10–18 Sunnuntai 18.9. klo 11–18

Mukaan lähtee uutukaisen Villimpi Pohjola: Kypsyyskoe -albumin lisäksi Flight 8 -opuksia (antologiasarjan viimeinen osa) sekä uunituoreita Villimpi Pohjola -aiheisia printtejä. Pöytätilaa on niukasti joten A3-kokoiset jullarit eivät mahtune kovin hyvin esille, mutta nykikää hihasta niin kaivamme ne näkösälle! :)

Poiketkaa ihmeessä tervehtimässä tai hakemassa itselle/kaverille omistustöherrykset, mikäli kiinnostaa. Perjantaina on luvassa Arktisen Banaanin haastatteluja Henry's Pubissa (meikäläinen lauteilla klo 15.20) ja lauantaina mut tavoittaa Kirjasto 10:stä klo 14.45 Matti Karjalaisen piinaamana. ;) Muistakaa myös perjantai-iltana Suuren Kurpitsan 30-vuotisklubbailut Henry's Pubissa!

Anyways, takaisin töiden pariin, edessä on vielä paljon urakoitavaa ennen kuin pääsee hyppäämään auton rattiin. Nähdään festareilla!

Flight, SuomeksiJP Ahonen