Helsingin kirjamessut 27.–30.10.

Suuntaan viikonlopuksi Helsingin kirjamessuille, joten jos satutte olemaan paikalla, mut löytää Messukeskuksesta lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina olen tavattavissa Sarjakuvantekijät ry:n messuosastolla klo 14–15, ja sunnuntaina höpisen Pauli Kallion ja Christer Nuutisen kanssa aiheesta Tavallisen tosia tarinoita Tampereelta (klo 12 Louhi-lavalla). Toisin sanoen Vesa Kataisto haastattelee meitä Krampeista ja nyrjähdyksistä sekä Villimpi Pohjola -sarjasta. Haastiksen jälkeen on jälleen mahdollisuus käydä kiskomassa hihasta ja hakea omistuspiirrokset albumeihin, skedareihin tai vaikkapa kankkuihinne Arktisen Banaanin osastolta. ;) Koska osallistun messuille ensimmäistä kertaa, tavoitteena on päästä hieman haahuilemaan ympäriinsäkin. Ohjelmaa ainakin riittää.

VP:stä puheen ollen, kiitokset kaikille lukijoille tähän astisesta. Villimpi Pohjola 2 on nyt myyty varastoistani loppuun, joten sitä kannattaa tästä lähtien metsästää lähinnä kirjakaupoista (ainakin Akateemiseen sitä viimeksi postittelin). Villimpi Pohjola 1 -albumista ei valitettavasti ole uutta infoa, mutta sen perään kysellään edelleen viikottain. Asiasta on juteltu kyllä AB:n kanssa, pidän teidät ajan tasalla heti kun jotain uutta tietoa ilmaantuu.

Uusin läpyskäinen on arvosteltu vihdoin myös Kvaakissa, joten tsekkailkaa Tero Mielosen pohdinnat sieltä jos innostaa. :) Lisäksi täytyy mainita, että myös taannoisessa Kauppalehdessä oli varsin positiivinen arvostelu, joka buustasi kummasti taas eteenpäin. Hieno kuulla että kokonaisuus hioutuu. Toivottavasti saan paketin toimimaan entistäkin paremmin jatkossa. Kieroutuneempaan suuntaan ollaan ainakin menossa...

Mutta tässäpä oleellisimmat tähän hätään. Helsingissä näkyy!

Misc- | Muuta, SuomeksiJP Ahonen